ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΧΩΡΩΝ

 
     

  Η  ΣΙΓΟΥΡΗ  ΛΥΣΗ  ΣΤΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

   Αναλαμβάνουμε να παρουσιάσουμε σε τρισδιάστατη απεικόνιση τους μελλοντικούς σας χώρους επενδυμένους από τα υλικά της επιλογής σας. Σχεδιάζουμε με ακρίβεια τους δικούς σας χώρους βάσει των διαστάσεων που θα μας δώσετε και τους καλύπτουμε από τα υλικά που επιθυμείτε σε συνεννόηση πάντα με την εταιρεία που συνεργάζεστε γιατί είναι απαραίτητη η ψηφιακή καταγραφή των υλικών. Προφανώς είναι κατανοητό ότι η προσομοίωση είναι απαραίτητη στους χώρους των λουτρών λόγω της δύσκολης επιλογής εξαιτίας των πολλών σχεδίων και της δύσκολης αποκατάστασης σε περίπτωση μη αρεστού αποτελέσματος.
  Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 
ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

   Σαν βασική απεικόνιση θεωρούμε την απλή τρισδιάστατη απεικόνιση του χώρου σας ντυμένη με τα υλικά της επιλογής σας. Στον βασικό τρισδιάστατο χώρο μπορούμε να κάνουμε άπειρες αλλαγές στους συνδυασμούς των υλικών μέχρι να κατασταλάξετε στην τελική του μορφή.

ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Σαν σύνθετη  απεικόνιση θεωρούμε την τρισδιάστατη απεικόνιση του χώρου σας με τα υλικά της επιλογής σας και επιπλέον τοποθετημένα μοντέλα επίπλων που πλησιάζουν τα πραγματικά στις θέσεις που θέλετε.

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα.