ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

    Το Κέντρο Υψηλής Τεχνολογίας αναλαμβάνει την κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων και δικτυακών χώρων. Η κατασκευή γίνεται  με παραδοσιακές τεχνικές δίνοντας ξεχωριστή προσωπικότητα στον κάθε δικτυακό τόπο αλλά και με προηγμένες interactive τεχνικές μοναδικές σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Πέρα από την κατασκευή η μεγάλη καινοτομία που προσφέρει το ΚΥΤ είναι η συντήρηση των δικτυακών τόπων. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε την ανανέωση, προσθήκη προϊόντων, αλλαγή τιμοκαταλόγων και ενημέρωση πελατών μέσω e-mail αντί ενός παγίου σε μηνιαία βάση. Το πάγιο  συμφωνείται ανάλογα με τον όγκο του υλικού ενημέρωσης.

  Για δυναμικές ιστοσελίδες η τιμή είναι στα 200€. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα τιμώνται στα 300€. Το πακέτο είναι πλήρες και βασίζεται στο Joomla και το ηλεκτρονικό κατάστημα Virtuemart. Η τιμή δεν περιλαμβάνει σύνδεση πιστωτικής κάρτας. Επίσης στην τιμή περιλαμβάνεται φιλοξενία για ένα χρόνο με 10 mail accounts. Παρουσίαση δυναμικών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικού καταστήματος μπορείτε να δείτε εδώ  

Προηγμένου τύπου ιστοσελίδες (interactive, flash) γίνονται κατόπιν συμφωνίας αφού εκτιμηθεί ο όγκος του υλικού και η πολυπλοκότητα του προϊόντος. Δείγμα interactive παρουσίασης δείτε εδώ

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται και η καταχώρηση προϊόντων με γέφυρα από ERP η άλλο εμπορικό πρόγραμμα εφοδιασμένο με δυνατότητα εξαγωγής της βάσης δεδομένων.

 ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


Αναλαμβάνουμε κατόπιν συνεννόησης την αγορά του domain name που επιθυμείτε και την φιλοξενία του σε server χωρητικότητας 500ΜΒ και με 10mail accounts. Το πακέτο όνομα και φιλοξενία μαζί τιμάται 100€ και ισχύει για 2 έτη.

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα.