ΠΑΙΔΙΚΑ VIDEO

 


   

   Μια οικογένεια Σκαθαριών που ζεί σε μια γλάστρα σε ενα μπαλκόνι ενός διαμερίσματος είναι η βασική υπόθεση απο αυτήν την εκπαιδευτική και διασκεδαστική ταινία. Οι περιπέτειες των "Παιδιών Σκαθαριών" στήνουν μια πραγματικά καλή ιστορία με έξυπνους διαλόγους. Η αδυναμία της μικροσκοπικής Αθηνάς να σχηματίσει κανονικές προτάσεις την κάνουν να εκφράζει τα συναισθήματα και τους φόβους της με ένα συναισθηματικό, ρεαλιστικό και διασκεδαστικό τρόπο. Η μεγαλύτερη Ελένη ειναι ο "Εξυπνάκιας" που πάντοτε ξέρει τα πάντα δεν φοβάται κανέναν κίνδυνο και φυσικά γίνεται το αιώνιο θύμα. Η Μαμά Σοφία ειναι μια καλή μητέρα και σύζυγος και προσέχει τα παιδιά της τον άνδρα της και την περιοχή στην οποία ζούνε. Ο Μπαμπάς Χρήστος ενα τεράστιο πραγματικά πεινασμένο σκαθάρι με "ανόητες" για τους περισσότερους ανθρώπους  ιδέες αλλά εφαρμόσιμες στον "κόσμο των σκαθαριών", δίνει την δυνατότητα στα παιδιά του να μάθουν απο μόνα τους και δείχνει έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε δυσάρεστη κατάσταση που προκαλείται απο τα λάθη των παιδιών του.

  Ολόκληρη η ταινία υπολογίζεται να τελειώσει στις αρχές του έτους 2010. Αυτήν την στιγμή, Μάρτιος του 2009 έχουμε τελειώσει τα πρώτα 20 λεπτά. Αν και όλοκληρη η προσπάθεια δείχνει να είναι τεράστια μπορούμε παράλληλα να κατασκευάσουμε μικρότερα video clips με εκπαιδευτικό και χιουμοριστικό περιεχόμενο σε μια προσπάθεια να την κάνουμε γνωστή σε περισσότερους ανθρώπους.

  Στην ταινία συμπεριλαμβάνονται εκπληκτικές και εκθαμβωτικές σκηνές που αποτελούνται απο τρισδιάστατα μοντέλα. Όλα τα μοντέλα ειναι σαν πραγματικά εκτός απο τα κεφάλια των εντόμων που ειναι στυλ cartoon. Αν και τα "Σκαθάρια" δεν έχουν βλέφαρα και φρύδια παρόλα αυτά ειναι πολύ εκφραστικά εξαιτίας της κίνησης των κεραιών τους. Η ταινία είναι στην Ελληνική γλώσσα αλλά πρόκειται να μεταφρασθεί στα Αγγλικά σύντομα.

 

ΣΚΑΘΑΡΙΑ

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα.